Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfisk med pasta og ostesaus



Klippfisk med pasta og ostesaus oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes
Pasta med ostesaus får en fantastisk vri med klippfisk. Denne oppskriften passer til både store og små, og er en mer eksklusiv variant av den vanlige pastaen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grklippfisk, utvannet og renset
4porsjon(er)pasta
1stkløk
1stkpaprika
2feddhvitløk
2ssolivenolje
2tstimian, frisk

Ostesaus

2sssmør
0,25tsmuskat
2sshvetemel
4dlmelk
100grJarlsbergost, revet
1dlmatfløte
0,5tssalt
1dashpepper, grovmalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klippfisk med pasta og ostesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier198,79869,15Kcal
Protein15,9669,78gram
Karbohydrat16,2771,14gram
Kostfiber1,144,98gram
Fett7,5132,84gram
Mettet fett3,6215,83gram
Salt0,401,76gram
Pris på oppskriftenKr 7,37Kr 32,22Kroner
Hele oppskriften veier1 749 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær klippfisken i strimler.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skjær løk og paprika i terninger, finhakk hvitløk og surr i olivenolje til løken er blank. Legg grønnsakene til side og surr klippfisken i litt olivenolje til væsken har fordampet.

Ostesaus
Smelt smør, tilsett muskat og deretter hvetemel, og la surre i ca. 2 minutter. Spe med melk, litt om gangen, og rør godt.
Kok opp under omrøring og la sausen koke i ca. 5 minutter.
Tilsett revet ost og matfløte. Sausen må ikke koke etter osten er tilsatt. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Server med timianblader drysset over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31435)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørrfiskravioli.Tørrfiskravioli.
Denne retten har 143,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med pasta og ostesaus.Klippfisk med pasta og ostesaus.
Denne retten har 198,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.