Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfiskboller med salsa



Klippfiskboller med salsa oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer Hensley
Klippfiskboller, eller bolinhos, er velkjent både i Portugal og Brasil. Servert med salsa har du den perfekte retten til tapas eller kveldskos.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grklippfisk, utvannet og renset
200grpotet
1stkløk
1stkegg
3sspotetmel
0,5bunt(er)persille, frisk
0,5tspepper
1dashsalt
1dlgriljermel
frityrolje

Tilbehør

tomatsalsa
70gr(frityrolje, mengden som tas opp av bollene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klippfiskboller med salsa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204,32480,53Kcal
Protein18,2442,90gram
Karbohydrat11,0225,92gram
Kostfiber1,252,94gram
Fett9,4222,15gram
Mettet fett2,435,71gram
Salt0,300,71gram
Pris på oppskriftenKr 9,66Kr 22,72Kroner
Hele oppskriften veier941 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig, slik at fibrene beholdes.
Del klippfisken i store stykker. Kok dem i så mye vann at det akkurat dekker. Kok i ca 10 minutter.
Flak fisken og riv muskelfibrene fra hverandre.
Mos de kokte potetene.
Bland revet fisk og most potet med finhakket løk, persille, og egget. Dryss over potetmel og pepper og bland godt.
Form små boller, bolinhos, med to spiseskjeer, vend dem i griljermel og friter i rikelig med god varm olje.
Legg de ferdig stekte bollene på kjøkkenpapir som trekker fett. Server bolinhos med en salsa etter ønske

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29035)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klippfiskboller.Klippfiskboller.
Denne retten har 178,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert klippfisk med dipp.Fritert klippfisk med dipp.
Denne retten har 534,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 51,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskboller med salsa.Klippfiskboller med salsa.
Denne retten har 204,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portugisisk Klippfiskkaker.Portugisisk Klippfiskkaker.
Denne retten har 223,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos de Bacalhau.Bolinhos de Bacalhau.
Denne retten har 165,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.
Denne retten har 381,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 24,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med aïoli.Bolinhos med aïoli.
Denne retten har 188,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.