Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfisksalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Fisken

200grkokt klippfisk uten skinn og ben
6ssolivenolje
1feddhvitløk, knust
1stksjalottløk /finsnittet)
1stkpurre (finsnittet)
1dashpepper fra kvern
sitron

Tomatene

1begersmå cherrytomater
1feddhvitløk, knust
1stkfinsnittet sjalottløk
1sseddik
1dashsalt
1dashpepper
4ssolivenolje (extra virgin)
1ssbasilikum, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klippfisksalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,26357,76Kcal
Protein10,7120,46gram
Karbohydrat1,893,61gram
Kostfiber1,112,12gram
Fett14,9628,58gram
Mettet fett2,063,94gram
Salt0,200,39gram
Pris på oppskriftenKr 8,62Kr 16,47Kroner
Hele oppskriften veier764 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken:
Plukk renset fisk i passe stykker. Stek dem i panne med olje, hvitløk og sjalottløk. Legges i en bolle og tilsettes vårløk, litt olje, litt sitron, pepper fra kvern og basilikum. Bland forsiktig så fisken holder seg hel.

Tomatene:
Skjær et kryss i toppen av hver tomat og legg dem i kokende vann til skallet løsner (ca. 15 sekunder). Ha dem over i iskaldt vann og trekk skallet av. Rens og hakk hvitløk og sjalottløk. Has i en bolle. Eddik, salt, pepper og olje tilsettes. Vend alt forsiktig så ikke tomatene går i stykker.

Dessuten:
Kokte buketter av brokkoli og små poteter, blandet med olje/urter. Alle ingredienser blandes i en stor bolle med litt salat eller legges hver for seg på fat, så folk kan blande selv.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21572)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Salat med tørrfisk og cherrytomater.Salat med tørrfisk og cherrytomater.
Denne retten har 229,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Italiensk tørrfisksalat.Italiensk tørrfisksalat.
Denne retten har 214,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med tørrfisk.Salat med tørrfisk.
Denne retten har 209,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisksalat 1.Tørrfisksalat 1.
Denne retten har 241,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med tørrfisk og aïoli.Salat med tørrfisk og aïoli.
Denne retten har 305,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.