Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfisksuppe med LobNobs



Klippfisksuppe med LobNobs oppskrift.
Fotograf: Sibelia

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literklippfiskkraft
2,5dlfløte
2,5dlrømme
Maizenna
Grønnsaker
2pakkeLobNobs


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klippfisksuppe med LobNobs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120,81411,96Kcal
Protein3,7912,92gram
Karbohydrat1,916,51gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett10,8937,13gram
Mettet fett6,8223,26gram
Salt0,792,71gram
Pris på oppskriftenKr 3,59Kr 12,24Kroner
Hele oppskriften veier1 705 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klippfiskkraft og fløte kokes opp. Suppen jevnes med rømme og maizzena. Smak til med salt og pepper før den siles.

Som garnityr brukes blomkål, broccoli, gulrot, purreløk, klippfisk og LobNobs. Serveres med loff.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Sibelia
(Intern: 28041)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klippfisksuppe med LobNobs.Klippfisksuppe med LobNobs.
Denne retten har 120,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.