Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfiskwrap



Klippfiskwrap oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes
Klippfisk kan brukes til mer enn bare bacalao, og denne oppskriften viser hvordan den kan brukes i wraps. Dette er en enkel og rask rett til helgekosen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grklippfisk, utvannet og renset
1stkløk
2feddhvitløk
3ssolivenolje
2tspepper
2dlruccolasalat
1stkcrispisalat
1stkpaprika, rød
12stkcherrytomat
200grkremost, naturell
8stktortillawrap


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klippfiskwrap med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier158,27703,23Kcal
Protein13,3259,18gram
Karbohydrat10,2345,45gram
Kostfiber1,124,98gram
Fett6,8730,53gram
Mettet fett2,5811,46gram
Salt0,482,14gram
Pris på oppskriftenKr 10,81Kr 48,03Kroner
Hele oppskriften veier1 777 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær klippfisken i strimler.
Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank
. Tilsett klippfisken, dryss over litt pepper og surr til væsken er fordampet.
Riv salat, og skjær paprika i strimler og cherrytomater i skiver.
Smør kremost på tortillawraps og ha på salat og grønnsaker.
Ha klippfiskblandingen over grønnsakene.
Brett sammen og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31438)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas.Bolinhos de bacalhau, Tøffe tapas.
Denne retten har 150,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakt potet med klippfisk.Bakt potet med klippfisk.
Denne retten har 205,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskwrap.Klippfiskwrap.
Denne retten har 158,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paprika fylt med tørrfisk, Peperoni ripieni di stoccafisso.Paprika fylt med tørrfisk, Peperoni ripieni d.
Denne retten har 226,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk dampet i hvitvin med aioli og tomatconcassè.Tørrfisk dampet i hvitvin med aioli og tomatc.
Denne retten har 160,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.