Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klubb av blod




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literblod
3,5dlvann, kraft eller evt melk etter smak
3dlfinhakket nyretalg
2sssalt
Ca 2,5tspepper
Ca 2,5tsingefær
Ca 2,5tsnellik
Ca 1,4kgrugmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klubb av blod med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259,351 331,98Kcal
Protein9,7850,23gram
Karbohydrat32,21165,43gram
Kostfiber4,0720,90gram
Fett9,2547,51gram
Mettet fett4,2521,83gram
Salt1,467,51gram
Pris på oppskriftenKr 3,56Kr 18,28Kroner
Hele oppskriften veier3 082 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk blodet og bland det med den andre væsken. Hakk nyretalgen fint og ha den i sammen med alt det andre.
Bland godt og kok opp en stor kjele med vann og 2 ts salt pr liter. Kok en prøveklubb for å sjekke smaken og fastheten. Lag så boller med en skje og hendene. Legg i vannet og la trekke til de er gjennomkokt. Ca 30-60 minutter avhengig av størrelse. Tas opp og la renne av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3711)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.