Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klubbrød fra Havnes




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literblod
1kgrugmel
1sssalt
50grgjær
3dlvann eller potøl
4sssmør
1sstimian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Klubbrød fra Havnes med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier233,704 613,94Kcal
Protein8,56169,00gram
Karbohydrat35,89708,58gram
Kostfiber4,6491,61gram
Fett5,18102,27gram
Mettet fett2,8055,28gram
Salt1,2123,84gram
Pris på oppskriftenKr 2,88Kr 56,86Kroner
Hele oppskriften veier1 974 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tillages som brøddeig, heves og bakes til lange brød. Når brødene er stekt, skjæres de i skiver som tørkes som kavringer. Klubbrød varmes i saltvann og spises med stekt flesk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19072)
Kategori: Brød
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.