Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kneipbrød

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 21 lesere
Oppskriften har hatt 19559 lesere! 19559 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Kneipbrød har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 188,38 Kcal ......Protein: 7,8 gram ......Fett: 1,44 gram ......Mettet fett: 0,18 gram
Karbohydrater: 32,47 gram ......Kostfiber: 7,17 gram .....Natrium: 78,09 mg .......Pris: 0,85 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
750grsammalt hvete grov
750grsammalt hvete fin
1sshvetemel
1tssukker
1tssalt
1literlunken vann
50grgjær ( 1 pk gjær)
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Grip’s verden
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

Bland alt sammen og la deigen heve til dobbel størrelse. Ha deigen i 2 avlang former, og etterheves en stund. Stekes ved 200° i ca. 1 time.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 188,384 849,28242,5 %
Fett: 1,4437,07 gr53,0 %Fett6,87 %
Protein: 7,80200,79 gr401,6 %Protein16,56 %
Karbo: 32,47835,84 gr278,6 %Karbo68,94 %
Fiber: 7,17184,57 gr615,2 %Fiber7,61 %
Mettet fett: 0,184,63 gr23,2 %
Salt: 0,205,03 gr100,5 %
Hele oppskriften veier 2574,2 gr totalt Ferdig bakst veier 2342,52 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.0,85 .-
Pris 1 porsjonerKr. 21,88 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 0,68.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Focaccia hos oss.Les mer om Pitabrød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:18547



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser