Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Knekkebrød glutenfritt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1halvflaske(r)mørkt lettøl (les red anm:)
25grgjær
0,5dlsmeltet margarin
0,5tssalt
2grspisskummin
1,5dlfibrex
1,5dlbokhvete
4dlfinax glutenfri melmix
3dlfinax glutenfri grov melmix


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Knekkebrød glutenfritt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier228,252 073,46259,18Kcal
Protein3,3730,613,83gram
Karbohydrat37,75342,9342,87gram
Kostfiber8,6378,409,80gram
Fett4,6041,795,22gram
Alkohol0,73 %6,630,83gram
Mettet fett0,827,450,93gram
Salt0,474,290,54gram
Pris på oppskriftenKr 4,56Kr 41,42Kr 5,18.-
Hele oppskriften veier908 totalt908 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 kaker

Løs opp gjæren i lunkent øl. Ha i margarin, salt og knust spisskummin. Bland i fibrex, bokhvete og melet. Spar litt grov melblanding til utbaking. Elt til smidig deig og hev under håndkle i 30 minutter.

Del opp i 8 emner som kjevles tynt ut. Ca 30 cm diameter. Legg på plate med bakepapir og stek i midten av ovnen i 6-8 minutter ved 250-275 grader. Pass på. Kjølnes på rist.

(red anm:) Dette er en svensk oppskrift og da øltyper er forskjellige der og her i landet så må en være obs på gluten innholdet i øl. Norsk Cøliakiforening har godkjent 3 øltyper i ett glutenfritt kosthold:

Corona, Sol og Lapin Culta. Det fins og mange flere på markedet ute i verden, men jeg vet ikke om dette kan skaffes i norge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 3332)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.