Knut sin doble spesialburger

Bilde av Knut sin doble spesialburger.
Fotograf: Knut Pettersen

Denne er solid og en slager når jeg skal lage noe raskt hjemme. Her brukte jeg frosne grilstad burgere, men andre kan og brukes.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkgrilstad baconburgere
1stkburgerbrød
2skive(r)skiver jarlsberg
1stkegg
6ring(er)løkringer
10skive(r)syltegaurk
5skive(r)løk
2skive(r)tomat
ketchup, sennep
1dashsalt og pepper.


Fremgangsmåte:

Gjør klar alle ingrediensene.
Ha litt fett i en stor stekepanne. Stek burgerene jevnt på begge sider, stek speilegget og løkskivene.
Del burgerbrødet i 2 og varm det i brødristeren.

Bygg opp burgeren med brød, ketchup/sennep, burger, løkringer, tomatskive, agurk, osteskive, burger, tomatskive, agurk, osteskive, speilegg og så brød på toppen. Krydre innimellom.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32077)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 123,99 Kcal
Protein 8,95 g
Fett 6,81 g
Karbo 6,26 g
Pris 6,38.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!