Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokos-is




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlkokosmelk
125grsukker
0,25tssalt
1tsgelatin
2,5dlkremfløte
1stklettpisket eggehvite


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokos-is med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier284,61348,05Kcal
Protein2,392,92gram
Karbohydrat18,6922,86gram
Kostfiber0,650,79gram
Fett22,1127,04gram
Mettet fett16,6820,40gram
Salt0,290,36gram
Pris på oppskriftenKr 4,16Kr 5,09Kroner
Hele oppskriften veier734 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kokosmelk, sukker og salt i en gryte. Dryss gelatinepulveret ut over melken og rør. Kok langsomt opp under omrøring, til sukker og gelatinepulver er oppløst. Når kremen begynner å koke, tas den øyeblikkelig av platen og settes til avkjøling.

Rør kremfløte og den lettpiskede eggehvite i kremen. Hell kremen i en kakeform og frys den. Når kremen er nesten stivfrossen, helles den i store klumper i foodprocessoren, hvor den kjøres til en jevn masse.. Hell iskremen over i en plastboks og frys den igjen, til den skal serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21407)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.