Kokosmakroner 2

Kokosmakroner 2.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkeggehviter
180grsukker
0,5tsvaniljesukker
250grkokosmasse


Om marengsen ikke blir så stiv vil kokosmakronene "flate ut" ved steking. De smaker jo det samme men ser ikke fine ut. Du kan ordne dette ved å tilsette litt ekstra kokosmasse om du ser at marengsen ikke er skikkelig stiv.
Jeg har og erfart at det lønner seg med varmluftsovn, da luftsirkulering tørker ut overflaten på kakene og dermed blir de ikke flate så fort.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 makroner

Pisk eggehviter først lett og så tilsett sukker/vaniljesukker mens vispen går. Tilsett i flere omganger til du får en marengsmasse. Bland lett inn kokosmassen.

Legg røren i topper med to teskjeer på bakepapirkledd plate. Lag de som små topper med fingrene.

Stek dem fint gylne ved 170 C i 10-15 minutter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 427,04 Kcal
Protein 5,33 g
Fett 28,54 g
Karbo 34,39 g
Pris 4,19.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 80178 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,6 poeng totalt (av max 6) fra 48 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12974)

Ekstra info

Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 20-25 min Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!