Kokosmakroner 2

Bilde av Kokosmakroner 2.
Fotograf: Knut Pettersen

Om marengsen ikke blir så stiv vil kokosmakronene "flate ut" ved steking. De smaker jo det samme men ser ikke fine ut. Du kan ordne dette ved å tilsette litt ekstra kokosmasse om du ser at marengsen ikke er skikkelig stiv.
Jeg har og erfart at det lønner seg med varmluftsovn, da luftsirkulering tørker ut overflaten på kakene og dermed blir de ikke flate så fort.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkeggehviter
180grsukker
0,5tsvaniljesukker
250grkokosmasse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 makroner

Pisk eggehviter først lett og så tilsett sukker/vaniljesukker mens vispen går. Tilsett i flere omganger til du får en marengsmasse. Bland lett inn kokosmassen.

Legg røren i topper med to teskjeer på bakepapirkledd plate. Lag de som små topper med fingrene.

Stek dem fint gylne ved 170 C i 10-15 minutter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12974)
Tilberedningstid: 20-25 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 426,1 Kcal
Protein 5,55 g
Fett 28,02 g
Karbo 34,39 g
Pris 4,19.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!