Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokospai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
75grsmør eller margarin
0,75dlsukker
3dlhvetemel
1stkeggeplomme
kaldt vann

Fyll:

50grsmør eller margarin
1stksitron skallet revet og saften
8sskondensert melk
2ssfløte
175grkokosmasse
0,5tsallehånde
1stkeggeplomme
2stkeggehviter

Pynt:

Ca 55grkokosmasse
cocktailbær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kokospai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier407,103 668,38611,40Kcal
Protein6,2055,879,31gram
Karbohydrat23,27209,6934,95gram
Kostfiber5,1146,057,67gram
Fett31,00279,3446,56gram
Mettet fett22,90206,3534,39gram
Salt0,252,290,38gram
Pris på oppskriftenKr 4,36Kr 39,29Kr 6,55.-
Hele oppskriften veier901 totalt901 pr porsj150 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Rør smør og sukker hvitt. Sikt på melet, rør i eggeplommen og tilsett så mye vann at det blir en fast deig. Kjevle deigen til en leiv, som legges i en rund form, ca 20 cm i diameter. Prikk bunnen og fyll et lag tørre erter i. Stek bunnen midt i ovnen ved 200 C til den er gyllen og sprø. Fjern ertene.

Lag fyllet: Rør sammen smør, sitronskall og sitronsaft, kondensert melk, fløte, kokosmasse, krydder og eggeplomme. Vend så inn stivpisket eggehvite.

Hell fyllet i den stekte paibunnen og sett kaken inn i ovnen igjen, denne gang ved 160 C. Stek kaken ca 20 minutter. Pynt med kokosmasse og cocktailbær.

Server paien varm med iskrem. Kaken kan også spises kald.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12528)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Surmelk kokos pai.Surmelk kokos pai.
Denne retten har 326,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.