Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokt breiflabb med blåskjell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grbreiflabb i skiver eller filét
12stkfriske eller hermetiske blåskjell
Ca 4,5dlfiskekraft
1dlhvitvin

Saus:

2ssløk, finhakket
2ssolivenolje eller smør
4dlkokekraft fra fisk eller blåskjell
1dlkremfløte
1tsmaizena
1tsrosapepper
1dashsalt
1ssfrisk finhakket kjørvel, gressløk eller persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Melk
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokt breiflabb med blåskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67,91338,96Kcal
Protein7,9439,63gram
Karbohydrat0,452,25gram
Kostfiber0,060,30gram
Fett3,4317,12gram
Mettet fett1,497,44gram
Alkohol0,48 %
Salt0,371,85gram
Pris på oppskriftenKr 12,15Kr 60,64Kroner
Hele oppskriften veier1 997 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok blåskjell i ca 2 dl lettsaltet vann til de åpner seg. Ta opp skjellene og hold dem varme.

Kok opp fiskekraft eller buljong, og la fisken trekke ca 15 minutter til den er ferdig. Ta den opp og hold den varm.

Hermetiske blåskjell varmes i kokevannet etter fisken, tas opp og holdes varme sammen med fisken.

Løken surres myk i olivenolje eller smør. Tilsett kokekraft fra fisk eller blåskjell, rosapepper og kok inn til ca 3 dl. Tilsett så kremfløte, kok opp og smak til med salt og nykvernet pepper. Sil sausen og tilsett friske urter.

Server fisken med blåskjell, saus og tilbehør - poteter og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11797)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Breiflabb i kokos-karrisaus.Breiflabb i kokos-karrisaus.
Denne retten har 113,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.