Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokt karpe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkarpe, 1 stk
1dashsalt
1dashpepper
timian
1stkløk
1stklaurbærblad
Ca 7stksennepskorn
Ca 3,5stktørkede einebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2,5dlrødvin
2,5dlvann
meljevning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokt karpe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,94361,01Kcal
Protein11,2145,00gram
Karbohydrat0,522,09gram
Kostfiber0,150,60gram
Fett3,5114,09gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol1,59 %
Salt0,140,56gram
Pris på oppskriftenKr 11,79Kr 47,32Kroner
Hele oppskriften veier1 606 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask fisken godt. Gni den ut- og innvendig med salt og pepper. Dryss litt timian i buken på den.

Legg fisken i fiskekjele eller i et stort ildfast fat. Legg løk og krydder rundt den og hell på en blanding av vin og vann.

Legg lokk på gryten og damp fisken ved svak varme eller i stekeovn ved ca 200 C i 30 min.

Anrett fisken på varmt fat. Hold den varm.

Kok sjyen inn og jevn den med meljevning. Smak til og tilsett gjerne en skje kremfløte.

Server karpen med grønne bønner og kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11800)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.