Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt kveite

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 26 lesere
Oppskriften har hatt 52453 lesere! 52453 lesere

Ingredienser

Porsjoner
800grkveite i skiver
1/2 dl salt pr. liter vann
1ts1 ts eddik pr. liter vann
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kokt kveite er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt kveite.

Fremgangsmåte:

Skivene midt på kveiten er best.

Skinnet på skivene gnis med salt og skrapes. Vask fisken godt, og kok helst skivene med skinn og ben. Del opp i store skiver.

Legg kveiteskivene i kokende, saltet vann og la dem trekke 10-15 minutter.

Pyntes med sitronskiver og persille og serveres med kokte poteter, persillesmør eller en lys saus

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 99,23382,6619,1 %
Fett: 3,3312,84 gr18,3 %Fett30,2 %
Protein: 9,9438,33 gr76,7 %Protein40,06 %
Karbo: 7,0127,03 gr9,0 %Karbo28,25 %
Fiber: 0,732,82 gr9,4 %Fiber1,47 %
Mettet fett: 0,542,08 gr10,4 %
Salt: 0,090,33 gr6,6 %
Hele oppskriften veier 1542,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,90 .-
Pris 4 porsjonerKr. 176,72 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 44,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kveite med en smak av blåskjell hos oss.Les mer om Dampet/kokt kveite hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11137



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser