Aktuelt akkurat nå!
Grillmat...Makrell...Sommermat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Kokt kveite

Bilde av Kokt kveite.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grkveite i skiver
1/2 dl salt pr. liter vann
1ts1 ts eddik pr. liter vann
4porsjon(er)poteter

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 99,23 Kcal
Protein 9,94 g
Fett 3,33 g
Karbo 7,01 g
Pris 11,9.- kr

Fremgangsmåten:

Skivene midt på kveiten er best.

Skinnet på skivene gnis med salt og skrapes. Vask fisken godt, og kok helst skivene med skinn og ben. Del opp i store skiver.

Legg kveiteskivene i kokende, saltet vann og la dem trekke 10-15 minutter.

Pyntes med sitronskiver og persille og serveres med kokte poteter, persillesmør eller en lys saus



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 59108 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,4 poeng totalt (av max 6) fra 26 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11137)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!