Kokt kveite

Kokt kveite.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grkveite i skiver
1/2 dl salt pr. liter vann
1ts1 ts eddik pr. liter vann
4porsjon(er)poteter

Fremgangsmåte:

Skivene midt på kveiten er best.

Skinnet på skivene gnis med salt og skrapes. Vask fisken godt, og kok helst skivene med skinn og ben. Del opp i store skiver.

Legg kveiteskivene i kokende, saltet vann og la dem trekke 10-15 minutter.

Pyntes med sitronskiver og persille og serveres med kokte poteter, persillesmør eller en lys saus

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 99,23 Kcal
Protein 9,94 g
Fett 3,33 g
Karbo 7,01 g
Pris 11,9.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 56571 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,4 poeng totalt (av max 6) fra 26 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11137)

Ekstra info

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!