Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt kveite

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 26 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 11,90 Kcal: 99,23 Fett: 3,33 gr Protein: 9,94 gr Karbo: 7,01 gr
Mettet fett: 0,54 gr Kostfiber: 0,73 gr Salt av natrium: 0,09 gr
Oppskriften har hatt 51476 lesere! 51476 lesere

Ingredienser

Porsjoner
800grkveite i skiver
1/2 dl salt pr. liter vann
1ts1 ts eddik pr. liter vann
4porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater28,25 prosent
Protein40,06 prosent
Fett30,2 prosent
Kostfiber1,47 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 176,72

Pris pr porsjon

Kr 44,18
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt kveite.

Fremgangsmåte:

Skivene midt på kveiten er best.

Skinnet på skivene gnis med salt og skrapes. Vask fisken godt, og kok helst skivene med skinn og ben. Del opp i store skiver.

Legg kveiteskivene i kokende, saltet vann og la dem trekke 10-15 minutter.

Pyntes med sitronskiver og persille og serveres med kokte poteter, persillesmør eller en lys saus




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kveite med en smak av blåskjell hos oss.Les mer om Kveite med ingefærsmør hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11137



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen