Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt kveite

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 26 lesere
Oppskriften har hatt 52402 lesere! 52402 lesere

Ingredienser

Porsjoner
800grkveite i skiver
1/2 dl salt pr. liter vann
1ts1 ts eddik pr. liter vann
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt kveite.

Fremgangsmåte:

Skivene midt på kveiten er best.

Skinnet på skivene gnis med salt og skrapes. Vask fisken godt, og kok helst skivene med skinn og ben. Del opp i store skiver.

Legg kveiteskivene i kokende, saltet vann og la dem trekke 10-15 minutter.

Pyntes med sitronskiver og persille og serveres med kokte poteter, persillesmør eller en lys saus

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 99,23382,6619,1 %
Fett: 3,3312,84 gr18,3 %Fett30,2 %
Protein: 9,9438,33 gr76,7 %Protein40,06 %
Karbo: 7,0127,03 gr9,0 %Karbo28,25 %
Fiber: 0,732,82 gr9,4 %Fiber1,47 %
Mettet fett: 0,542,08 gr10,4 %
Salt: 0,090,33 gr6,6 %
Hele oppskriften veier 1542,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,90 .-
Pris 4 porsjonerKr. 176,72 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 44,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kokt Norsk Kveite hos oss.Les mer om Kveite med en smak av blåskjell hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11137



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser