Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt lettsaltet og røkt lammelår

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 12,75 Kcal: 321,44 Fett: 26,58 gr Protein: 19,84 gr Karbo: 0,71 gr
Mettet fett: 15,71 gr Kostfiber: 0,01 gr Salt av natrium: 0,91 gr
Oppskriften har hatt 8970 lesere! 8970 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stklettsaltet lammelår
2sssmør
2tshvetemel
3dlkremfløte
300grusaltet smør
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater0,88 prosent
Protein24,68 prosent
Fett74,42 prosent

Totalpris for 8 porsjoner

Kr 274,64

Pris pr porsjon

Kr 34,33
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt lettsaltet og røkt lammelår.

Fremgangsmåte:

Forvarm stekovnen til 125 C. Pakk lammelåret i aluminiumsfolie. Sett et steketermometer i den tykkeste delen, og plasser låret i ovnen til temperaturen viser 71-74 C. Beregn ca 3 - 3 1/2 timer i ovnen.

Skjær lammelåret i tynne skiver på tvers av kjøttfibrene. Smelt smøret og rør inn melet. Spe med kremfløten og la det koke opp. Trekk sausen av varmen, og rør inn smøret, litt etter litt. Sausen må ikke få koke under eller etter denne tilsettingen.

Kålrotpuré og kokte poteter serveres til




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Moussaka 1 hos oss.Les mer om Grillet lammeribbe hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10287



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen