Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt røkt svinekam

Oppskriften tar ca 1 time + å lage 1 time +     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 24 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,45 Kcal: 152,54 Fett: 12,10 gr Protein: 7,64 gr Karbo: 3,13 gr
Mettet fett: 4,53 gr Kostfiber: 0,28 gr Salt av natrium: 1,62 gr
Oppskriften har hatt 57978 lesere! 57978 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgrøkt svinekam,
vann

Pepperrotsaus:

1,5sssmør,
3sshvetemel,
5dlkraft,
1ssrevet pepperrot,
1tseddik,
1tsfarin,
1stksyrlig eple
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater8,2 prosent
Protein20,03 prosent
Fett71,39 prosent
Kostfiber0,36 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 76,60

Pris pr porsjon

Kr 19,15
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt røkt svinekam.
Svinekam får en og kjøpt ferdig stekt i butikken. Smakfullt kjøtt og veldig enkelt. Varier med andre grønnsaker, vi brukte rødkål. Denne er enkel og grei søndagsmiddag.

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og legg svinekammen i, med kjøttsiden opp. Vannet skal så vidt dekke kjøttet. Kok opp uten lokk og skum.

La kjøttet trekke under lokk på svak varme til det er gjennom kokt, 1 - 1 1/2 time. Vannet må ikke koke, da blir kjøttet tørt. Kjøtt som skal serveres kaldt, avkjøles i kraft.

Bruk kraften og lag en lys saus. Er den for salt, spes den med vann. Smak sausen til med pepperrot, surt og søtt. Like før servering tilsettes et finrevet eple.

Server røkt svinekam med kokte poteter og grønnsaker.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Farsefrikasse fra Knut hos oss.Les mer om Svinekjøttboller i tomatsaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:21495



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen