Kokt røkt svinekam.

Kokt røkt svinekam

Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 3,9 poeng (av max 6) fra 26 lesere
Oppskriften har hatt 72595 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Kokt røkt svinekam har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Svinekam får en og kjøpt ferdig stekt i butikken. Smakfullt kjøtt og veldig enkelt. Varier med andre grønnsaker, vi brukte rødkål. Denne er enkel og grei søndagsmiddag.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 152,54 Kcal
Protein 7,64 g
Fett 12,1 g
Karbo 3,13 g
Pris 4,45.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgrøkt svinekam,
vann

Pepperrotsaus:

1,5sssmør,
3sshvetemel,
5dlkraft,
1ssrevet pepperrot,
1tseddik,
1tsfarin,
1stksyrlig eple

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og legg svinekammen i, med kjøttsiden opp. Vannet skal så vidt dekke kjøttet. Kok opp uten lokk og skum.

La kjøttet trekke under lokk på svak varme til det er gjennom kokt, 1 - 1 1/2 time. Vannet må ikke koke, da blir kjøttet tørt. Kjøtt som skal serveres kaldt, avkjøles i kraft.

Bruk kraften og lag en lys saus. Er den for salt, spes den med vann. Smak sausen til med pepperrot, surt og søtt. Like før servering tilsettes et finrevet eple.

Server røkt svinekam med kokte poteter og grønnsaker.

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21495)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!