Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt røkt svinekam

Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min +     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,9 poeng. 3,9 poeng (av max 6) i snitt fra 25 lesere
Oppskriften har hatt 62678 lesere! 62678 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Kokt røkt svinekam har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 152,54 Kcal ......Protein: 7,64 gram ......Fett: 12,1 gram ......Mettet fett: 4,53 gram
Karbohydrater: 3,13 gram ......Kostfiber: 0,28 gram .....Natrium: 647,68 mg .......Pris: 4,45 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
1kgrøkt svinekam,
vann

Pepperrotsaus:

1,5sssmør,
3sshvetemel,
5dlkraft,
1ssrevet pepperrot,
1tseddik,
1tsfarin,
1stksyrlig eple
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Kokt røkt svinekam.
Svinekam får en og kjøpt ferdig stekt i butikken. Smakfullt kjøtt og veldig enkelt. Varier med andre grønnsaker, vi brukte rødkål. Denne er enkel og grei søndagsmiddag.

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og legg svinekammen i, med kjøttsiden opp. Vannet skal så vidt dekke kjøttet. Kok opp uten lokk og skum.

La kjøttet trekke under lokk på svak varme til det er gjennom kokt, 1 - 1 1/2 time. Vannet må ikke koke, da blir kjøttet tørt. Kjøtt som skal serveres kaldt, avkjøles i kraft.

Bruk kraften og lag en lys saus. Er den for salt, spes den med vann. Smak sausen til med pepperrot, surt og søtt. Like før servering tilsettes et finrevet eple.

Server røkt svinekam med kokte poteter og grønnsaker.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 152,54656,4232,8 %
Fett: 12,1052,07 gr74,4 %Fett71,39 %
Protein: 7,6432,88 gr65,8 %Protein20,03 %
Karbo: 3,1313,47 gr4,5 %Karbo8,2 %
Fiber: 0,281,20 gr4,0 %Fiber0,36 %
Mettet fett: 4,5319,49 gr97,5 %
Salt: 1,626,97 gr139,4 %
Hele oppskriften veier 1721,3 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,45 .-
Pris 4 porsjonerKr. 76,60 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 19,15.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hodesylte hos oss.Les mer om Juleskinke med rask risotto hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:21495



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen