Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokt sel (kobbe)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgselkjøtt
150grsalt
1sssukker
Kokende vann
750grkålrot
Ca 1kgpoteter


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kokt sel (kobbe) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83,07672,87Kcal
Protein11,4792,91gram
Karbohydrat5,9748,36gram
Kostfiber1,038,34gram
Fett1,2510,13gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt4,7738,60gram
Pris på oppskriftenKr 7,61Kr 61,64Kroner
Hele oppskriften veier3 240 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet gnis inn med salt og sukker. Legges i et fat og står kjølig ett døgn. Skyll så kjøttet og sett til kok i kokende vann. La det trekke til det er mørt. Den siste halve timen legges kålrabi og poteter ved i gryten. Kålrabi i skiver og potetene skrelt og delt i 2. Server smeltet smør til

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3770)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.