Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokt småsild med krydder




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grsmåsild
1tssalt
dill
2dlvann
2dleddik
1tssalt
5stkhel hvit pepper
5stkallehåndekorn
Ca 1,5stklaurbærblad
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokt småsild med krydder med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,91682,67Kcal
Protein7,7636,81gram
Karbohydrat4,1719,78gram
Kostfiber0,442,09gram
Fett10,5950,24gram
Mettet fett2,1910,39gram
Salt0,854,05gram
Pris på oppskriftenKr 3,42Kr 16,22Kroner
Hele oppskriften veier1 898 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken og ta ut ryggbenet. Skyll filetene. Legg dem på en fjel med skinnsiden ned. Strø over salt og legg en kvast dill på hver filet. Rull filetene hardt sammen og sett dem tett i en kjele eller form.

Bland ingrediensene til kokelaken og la den koke opp. Smak laken til og hell den over fisken. La fisken trekke under lokk i 5-8 minutter og avkjøles i laken.

Legg fisken opp og pynt med dill.

Serveres med poteter og eventuelt majones, pepperrotfløte eller skarp saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11391)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.