Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokt spekesild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 7stk filetspekesildfileter
kaldt, usaltet vann
Ca 2,5stkegg hardkokte
0,5dlpersille, hakket
2ssmargarin eller smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokt spekesild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier218,41680,40Kcal
Protein15,3147,69gram
Karbohydrat0,060,19gram
Kostfiber0,030,09gram
Fett17,4354,30gram
Mettet fett3,9512,31gram
Salt2,116,56gram
Pris på oppskriftenKr 6,55Kr 20,40Kroner
Hele oppskriften veier1 246 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut silda. Se egen oppskrift: Utvanning av spekesild.

Legg silda i et rommelig kokekar og hell så mye vann at den dekkes. Kok opp og kok silda i 2-3 minutter. Ta den opp og la den renne godt av.

Pill skallene av eggene og hakk dem. Legg sild og egg lagvis på et fat. Det øverste laget skal være egg. Dryss persille over og drypp smeltet fett på toppen.

Server gjerne med kokte poteter og stuede gulrøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11495)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.