Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokt spekeskinke fra Y. Rendal




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Skjær spekeskinke eller saltet flesk i pene skiver og kok det ut med vann. Er det svært salt, lar man vannet så vidt koke opp, slår det av og tar på nytt kaldt vann som også kokes opp. Bruk denne fleskekraften til saus. Lag jevning av hvetemel og mjølk og kok den med kraften sammen med klippet gressløk.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18087)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spekeskinke med nykål og poteter.Spekeskinke med nykål og poteter.
Denne retten har 124,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.