Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt torsk i karrisaus

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,17 Kcal: 44,75 Fett: 1,31 gr Protein: 2,04 gr Karbo: 6,10 gr
Mettet fett: 0,40 gr Kostfiber: 0,20 gr Salt av natrium: 1,00 gr
Oppskriften har hatt 5562 lesere! 5562 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkkoketorsk
1pose(r)toro karrisaus
Grønnsaker som broccoli, gulrot eller erter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater54,52 prosent
Protein18,23 prosent
Fett26,34 prosent
Kostfiber0,89 prosent

Totalpris for 2 porsjoner

Kr 15,85

Pris pr porsjon

Kr 7,93
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt torsk i karrisaus.

Fremgangsmåte:

Bruk enten fersk eller frossen torsk. Kok opp vann med salt. Ha i fisken og la den trekke uten å koke til den slipper bena.
Lag karrisaus etter bruksanvisning på posen.
Server med poteter og grønnsaker




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hvitvinsdampet torsk med safransaus hos oss.Les mer om Prinsefisk 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118969121



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen