Kokt torsk i karrisaus.

Kokt torsk i karrisaus


Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 3 poeng (av max 6) fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 6534 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Kokt torsk i karrisaus har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 44,75 Kcal
Protein 2,04 g
Fett 1,31 g
Karbo 6,1 g
Pris 3,17.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkoketorsk
1pose(r)toro karrisaus
Grønnsaker som broccoli, gulrot eller erter

Fremgangsmåte:

Bruk enten fersk eller frossen torsk. Kok opp vann med salt. Ha i fisken og la den trekke uten å koke til den slipper bena.
Lag karrisaus etter bruksanvisning på posen.
Server med poteter og grønnsaker

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118969121)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!