Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt torsk i karrisaus

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 5752 lesere! 5752 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkkoketorsk
1pose(r)toro karrisaus
Grønnsaker som broccoli, gulrot eller erter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kokt torsk i karrisaus.

Fremgangsmåte:

Bruk enten fersk eller frossen torsk. Kok opp vann med salt. Ha i fisken og la den trekke uten å koke til den slipper bena.
Lag karrisaus etter bruksanvisning på posen.
Server med poteter og grønnsaker

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 44,75111,885,6 %
Fett: 1,313,28 gr4,7 %Fett26,34 %
Protein: 2,045,10 gr10,2 %Protein18,23 %
Karbo: 6,1015,25 gr5,1 %Karbo54,52 %
Fiber: 0,200,50 gr1,7 %Fiber0,89 %
Mettet fett: 0,401,00 gr5,0 %
Salt: 1,002,50 gr50,0 %
Hele oppskriften veier 500 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,17 .-
Pris 2 porsjonerKr. 15,85 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 7,93.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kokt torsk med agurksalat og sandefjordsmør hos oss.Les mer om Avkokt torsk hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118969121



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser