Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kokt torsk i karrisaus

Bilde av Kokt torsk i karrisaus.
Fotograf: Knut Pettersen
Oppskriften på Kokt torsk i karrisaus har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkoketorsk
1pose(r)toro karrisaus
Grønnsaker som broccoli, gulrot eller erter


Fremgangsmåte:

Bruk enten fersk eller frossen torsk. Kok opp vann med salt. Ha i fisken og la den trekke uten å koke til den slipper bena.
Lag karrisaus etter bruksanvisning på posen.
Server med poteter og grønnsaker


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118969121)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 44,75 Kcal Forklaring?
Protein 2,04 g
Fett 1,31 g
Karbo 6,1 g
Pris 3,17.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!