Kokt torsk i karrisaus

Bilde av Kokt torsk i karrisaus.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkoketorsk
1pose(r)toro karrisaus
Grønnsaker som broccoli, gulrot eller erter


Fremgangsmåte:

Bruk enten fersk eller frossen torsk. Kok opp vann med salt. Ha i fisken og la den trekke uten å koke til den slipper bena.
Lag karrisaus etter bruksanvisning på posen.
Server med poteter og grønnsaker


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118969121)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 44,75 Kcal
Protein 2,04 g
Fett 1,31 g
Karbo 6,1 g
Pris 3,17.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!