Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt torskerogn med remulade

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 6245 lesere! 6245 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Kokt torskerogn med remulade har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 167,92 Kcal ......Protein: 14,17 gram ......Fett: 11,72 gram ......Mettet fett: 3,05 gram
Karbohydrater: 1,3 gram ......Kostfiber: 0,28 gram .....Natrium: 697,25 mg .......Pris: 10,83 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
500grfrisk torskerogn.
2tssalt.
2stklaurbærblader.
7stkhel pepper

Remoulade:

75grmajones.
2ssCreme fraiche.
Ca 0,5stksitron (saften).
5sssylteagurk, finhakket
2tsFinhakket syltet kapers.
salt og pepper.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.

Panering: Mel, egg og rasp.

Rør sammen remuladen og server til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 167,92332,3616,6 %
Fett: 11,7223,20 gr33,1 %Fett62,81 %
Protein: 14,1728,05 gr56,1 %Protein33,75 %
Karbo: 1,302,57 gr0,9 %Karbo3,09 %
Fiber: 0,280,55 gr1,8 %Fiber0,33 %
Mettet fett: 3,056,04 gr30,2 %
Salt: 1,743,45 gr69,0 %
Hele oppskriften veier 791,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,83 .-
Pris 4 porsjonerKr. 85,74 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,44.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tradisjonell boknafisk hos oss.Les mer om Avkokt torsk med lever, rogn og Sandefjordsmør hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser