Kokt torskerogn med remulade

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grfrisk torskerogn.
2tssalt.
2stklaurbærblader.
7stkhel pepper

Remoulade:

75grmajones.
2ssCreme fraiche.
Ca 0,5stksitron (saften).
5sssylteagurk, finhakket
2tsFinhakket syltet kapers.
salt og pepper.

Fremgangsmåte:

Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.

Panering: Mel, egg og rasp.

Rør sammen remuladen og server til.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 167,15 Kcal
Protein 14,09 g
Fett 11,67 g
Karbo 1,3 g
Pris 10,82.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 6794 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23503)

Ekstra info

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!