Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Kokt torskerogn med remulade

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 6344 lesere! 6344 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Kokt torskerogn med remulade har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 167,15 Kcal ......Protein: 14,09 gram ......Fett: 11,67 gram ......Mettet fett: 3,03 gram
Karbohydrater: 1,3 gram ......Kostfiber: 0,28 gram .....Natrium: 891,3 mg .......Pris: 10,78 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grfrisk torskerogn.
2tssalt.
2stklaurbærblader.
7stkhel pepper

Remoulade:

75grmajones.
2ssCreme fraiche.
Ca 0,5stksitron (saften).
5sssylteagurk, finhakket
2tsFinhakket syltet kapers.
salt og pepper.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.

Panering: Mel, egg og rasp.

Rør sammen remuladen og server til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 167,15332,5016,6 %
Fett: 11,6723,21 gr33,2 %Fett62,83 %
Protein: 14,0928,03 gr56,1 %Protein33,71 %
Karbo: 1,302,59 gr0,9 %Karbo3,11 %
Fiber: 0,280,56 gr1,9 %Fiber0,33 %
Mettet fett: 3,036,03 gr30,1 %
Salt: 2,234,43 gr88,7 %
Hele oppskriften veier 795,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,78 .-
Pris 4 porsjonerKr. 85,78 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,45.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kokt torsk i karrisaus hos oss.Les mer om Hvitvinsdampet torsk med safransaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen