Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kokt torskerogn med remulade


Oppskriften på Kokt torskerogn med remulade har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grfrisk torskerogn.
2tssalt.
2stklaurbærblader.
7stkhel pepper

Remoulade:

75grmajones.
2ssCreme fraiche.
Ca 0,5stksitron (saften).
5sssylteagurk, finhakket
2tsFinhakket syltet kapers.
salt og pepper.


Fremgangsmåte:

Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.

Panering: Mel, egg og rasp.

Rør sammen remuladen og server til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23503)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 166,51 Kcal Forklaring?
Protein 14,07 g
Fett 11,63 g
Karbo 1,25 g
Pris 10,82.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!