Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt torskerogn med remulade

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 10,83 Kcal: 167,67 Fett: 11,72 gr Protein: 14,17 gr Karbo: 1,38 gr
Mettet fett: 3,05 gr Kostfiber: 0,28 gr Salt av natrium: 1,74 gr
Oppskriften har hatt 5980 lesere! 5980 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grfrisk torskerogn.
2tssalt.
2stklaurbærblader.
7stkhel pepper

Remoulade:

75grmajones.
2ssCreme fraiche.
Ca 0,5stksitron (saften).
5sssylteagurk, finhakket
2tsFinhakket syltet kapers.
salt og pepper.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater3,09 prosent
Protein33,75 prosent
Fett62,81 prosent
Kostfiber0,33 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 85,74

Pris pr porsjon

Kr 21,44
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.

Panering: Mel, egg og rasp.

Rør sammen remuladen og server til.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tradisjonell boknafisk hos oss.Les mer om Kokt torsk med gulrotstuing og bacon hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen