Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Kokt torskerogn med remulade

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 6392 lesere! 6392 lesere
Kokt torskerogn med remulade har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 167,15 kcal ......Protein: 14,09 g ......Fett: 11,67 g ......Mettet fett: 3,03 g
Karbohydrater: 1,3 g ......Kostfiber: 0,28 g .....Natrium: 891,3 mg .......Pris: 10,78 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grfrisk torskerogn.
2tssalt.
2stklaurbærblader.
7stkhel pepper

Remoulade:

75grmajones.
2ssCreme fraiche.
Ca 0,5stksitron (saften).
5sssylteagurk, finhakket
2tsFinhakket syltet kapers.
salt og pepper.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.

Panering: Mel, egg og rasp.

Rør sammen remuladen og server til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 167,15332,5016,6 %
Fett: 11,6723,21 g33,2 %Fett62,83 %
Protein: 14,0928,03 g56,1 %Protein33,71 %
Karbo: 1,302,59 g0,9 %Karbo3,11 %
Fiber: 0,280,56 g1,9 %Fiber0,33 %
Mettet fett: 3,036,03 g30,1 %
Salt: 2,234,43 g88,7 %
Hele oppskriften veier 795,7 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,78 .-
Pris 4 porsjonerKr. 85,78 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,45.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kokt torsk med karrisaus hos oss.Les mer om Torsk med gulrotstuing hos oss.Les mer om Boknafisk hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23503



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Reker Torsk Laks

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen