Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokte duer med spinat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkskogsduer
vann
1 ts salt pr liter
5stkingefær, hel
10stkhel pepper
800grhel spinat
3sssmør
muskatblomme
1stksitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokte duer med spinat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92,61416,63Kcal
Protein7,4933,70gram
Karbohydrat1,777,96gram
Kostfiber1,466,57gram
Fett5,8526,32gram
Mettet fett2,8512,82gram
Salt0,220,99gram
Pris på oppskriftenKr 14,50Kr 65,23Kroner
Hele oppskriften veier1 800 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin evt duene og legg de i en passe kjele. Hell på kokende vann og kok opp, skum av og tilsett krydder og salt. La trekke til de er møre ca 40-50 minutter.

Skyll spinaten godt og la den få ett oppkok i duekraften. Ha den opp i ett dørslag og press ut all kraft. Grovhakk den og surr den i litt smør ett øyeblikk. Dryss over litt muskatblomme. Press over en sitron og server duene på en seng av spinat.

Poteter passer til. Saus kan lages av kraften.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14347)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.