Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Koljefileter eller -skiver stekt i panne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grfersk eller dypfryst koljefilet
1,5tssalt
1stkegg
1dlgriljernmel
3ssmargarin eller smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Koljefileter eller -skiver stekt i panne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,35324,15Kcal
Protein14,5334,54gram
Karbohydrat4,2110,01gram
Kostfiber0,501,19gram
Fett6,7115,95gram
Mettet fett1,493,54gram
Salt1,453,44gram
Pris på oppskriftenKr 13,12Kr 31,19Kroner
Hele oppskriften veier951 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll de ferske fiskefiletene eller –skivene raskt. Tin fryst fisk slik at filetene kan tas fra hverandre, eller skjær den fryste, litt tinte fiskeblokken i ca 2 cm tykke skiver. Salt fisken. Vend den i sammenpisket egg og deretter i griljernmel. Smak eventuelt strøbrødet til med litt karri (1 ts) om ønskelig.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek på ganske svak varme til fisken er gjennomstekt og lysebrun på overflaten.

Stek fileter i 2-3 minutter på hver side, skiver i 3-5 minutter, lengst tid for dypfryst fisk. Ikke tilsett væske under stekingen, da blir stekeskorpen myk og fuktig.

Anrett eventuelt fisken på fat og klipp dill eller persille over. Server med kokte poteter, sitronbåter, kokte grønnsaker eller stekt grønnsakblanding.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11941)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.