Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Koljegryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grdypfryst koljefilet (1 pk)
150grsmør eller margarin
1dashsalt
hvit pepper
2stkpurrer
4stktomater
1sshvetemel
2dlfløte
0,5dlkruspersille, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Koljegryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147,20585,67Kcal
Protein5,6122,32gram
Karbohydrat2,279,03gram
Kostfiber1,054,18gram
Fett12,6250,21gram
Mettet fett8,1132,27gram
Salt0,261,05gram
Pris på oppskriftenKr 7,18Kr 28,57Kroner
Hele oppskriften veier1 592 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg smøret ut over bunnen i kjelen og den utinte fiskeblokken oppå. Salte og pepre rikelig på begge sider av blokken. Sett kjelen over svak varme.

Rens og skyll purre, skjær den om tomatene i tykke skiver og legg det i gryten sammen med fisken. Legg på lokk og småkok retten ca 20 minutter.

Lag jevning av mel og litt av fløten og rør den inn i fiskekraften som har dannet seg i kjelen. Tilsett resten av fløten og la retten putre videre i 4-5 minutter.

Dryss persille over og server rett fra gryten, sammen med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11805)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.