Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Koljekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grrenskåret koljefilet
Ca 2,5dlmelk
1stkegg
1,5tssalt
0,25tsmuskat
1sspotetmel
margarin til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Koljekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74,49154,16Kcal
Protein11,8724,57gram
Karbohydrat2,485,13gram
Kostfiber0,040,08gram
Fett1,893,91gram
Mettet fett0,921,90gram
Salt1,442,99gram
Pris på oppskriftenKr 10,04Kr 20,78Kroner
Hele oppskriften veier828 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i små biter. Bland fisk og resten av ingrediensene i matprosessor eller hurtigmikser. Mal til en jevn farse.

Form kaker med skje som stekes i litt margarin i panne. Brun kakene på begge sider ved middels varme.

Server koljekaker med kålstuing og kokte poteter. Kalde koljekaker er også godt smørbrødpålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11942)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.