Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Komle

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Oppskriften har hatt 7849 lesere! 7849 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgrå poteter
Ca 3dlbyggmel
1dlhvetemel
Ca 1tssalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Komle er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Vanlig fremgangsmåte. Mal poteter og rør inn det andre. Form appelsinstore boller som gjennomkokes i kraft eller vann med salt.

Til koking ca 3 liter vann med 3 ts salt, eller salt fårekraft.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 118,61302,4615,1 %
Fett: 0,310,79 gr1,1 %Fett2,35 %
Protein: 3,188,11 gr16,2 %Protein10,72 %
Karbo: 24,5362,55 gr20,9 %Karbo82,72 %
Fiber: 2,496,35 gr21,2 %Fiber4,19 %
Mettet fett: 0,040,10 gr0,5 %
Salt: 0,481,24 gr24,7 %
Hele oppskriften veier 1020 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,42 .-
Pris 4 porsjonerKr. 14,48 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,62.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Raspeball 2 hos oss.Les mer om Spekeskinke, lun nesle ­ og potetsalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16171



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser