Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Komle

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Oppskriften har hatt 8002 lesere! 8002 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Komle har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 118,37 Kcal ......Protein: 3,17 gram ......Fett: 0,31 gram ......Mettet fett: 0,04 gram
Karbohydrater: 24,48 gram ......Kostfiber: 2,49 gram .....Natrium: 270,3 mg .......Pris: 1,41 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgrå poteter
Ca 3dlbyggmel
1dlhvetemel
Ca 1tssalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

Vanlig fremgangsmåte. Mal poteter og rør inn det andre. Form appelsinstore boller som gjennomkokes i kraft eller vann med salt.

Til koking ca 3 liter vann med 3 ts salt, eller salt fårekraft.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 118,37302,4415,1 %
Fett: 0,310,79 gr1,1 %Fett2,35 %
Protein: 3,178,10 gr16,2 %Protein10,71 %
Karbo: 24,4862,55 gr20,8 %Karbo82,72 %
Fiber: 2,496,36 gr21,2 %Fiber4,2 %
Mettet fett: 0,040,10 gr0,5 %
Salt: 0,681,73 gr34,5 %
Hele oppskriften veier 1022 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,41 .-
Pris 4 porsjonerKr. 14,41 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,60.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kompe Sørlandsk hos oss.Les mer om Nypotet med røykelaks hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16171



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen