Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Komle

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Oppskriften har hatt 7847 lesere! 7847 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgrå poteter
Ca 3dlbyggmel
1dlhvetemel
Ca 1tssalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Vanlig fremgangsmåte. Mal poteter og rør inn det andre. Form appelsinstore boller som gjennomkokes i kraft eller vann med salt.

Til koking ca 3 liter vann med 3 ts salt, eller salt fårekraft.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 118,56302,4615,1 %
Fett: 0,310,79 gr1,1 %Fett2,35 %
Protein: 3,188,11 gr16,2 %Protein10,72 %
Karbo: 24,5362,55 gr20,9 %Karbo82,72 %
Fiber: 2,496,35 gr21,2 %Fiber4,19 %
Mettet fett: 0,040,10 gr0,5 %
Salt: 0,481,24 gr24,7 %
Hele oppskriften veier 1020 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,42 .-
Pris 4 porsjonerKr. 14,48 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,62.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Komper fra Sørlandet hos oss.Les mer om Potetball med strandamør hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16171



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser