Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Konfektkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
360grsmør
360grsukker
1stkegg
1plate(r)kokesjokolade
100grmandler
1tsbakepulver
400grHvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Konfektkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier486,937 203,84Kcal
Protein5,9588,03gram
Karbohydrat52,03769,75gram
Kostfiber2,4536,25gram
Fett27,79411,14gram
Mettet fett15,53229,76gram
Salt0,416,14gram
Pris på oppskriftenKr 4,26Kr 63,02Kroner
Hele oppskriften veier1 479 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør og sukker røres hvitt. Ha i egget samt hakket kokesjokolade og hakkede mandler. Hvetemel og bakepulver tilsettes til slutt.Settes på plate med teskje, flyter litt ut.

Stekes ved 200 gr i 10 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2496)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.