Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kongekrabbe a la Singapore



Kongekrabbe a la Singapore oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
En asiatisk inspirert rett hvor stekt kongekrabbe blir mikset i en herlig blanding av pepper- og soyasaus, ingefær, chili og hvitløk toppet med en frisk dryss av koriander.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkkongekrabbeben, rå
1stkingefær, frisk
0,5stkchili, rød
2stksjalottløk
1stkhvitløk

Pepperglasur

50grsukker
1dlsoyasaus
0,5dlkecap manis
1stklime
2sspepper, grovmalt

Tilbehør

koriander, frisk
1stklime


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kongekrabbe a la Singapore med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,63197,97Kcal
Protein9,5721,38gram
Karbohydrat11,0224,61gram
Kostfiber1,112,48gram
Fett0,451,01gram
Mettet fett0,040,09gram
Salt3,968,85gram
Pris på oppskriftenKr 20,23Kr 45,19Kroner
Hele oppskriften veier893 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk frisk ingefærrot, rød chili, sjalottløk og hviløk.
Surr sjalottløk, hvitløk, ingefær og rød chili forsiktig i pannen til det er mørt. Hell så over soya og pepper sausen.
Skjær kongekrabbebena på langs, og stek i varm panne med nøytral olje, ca. 3-5 minutter.
Når krabben begynner å bli ferdig helles pepper og soyasausen over krabben.

Pepperglasur
Karamelliser først sukker, og kok ut pannen med soyasaus og ketchab manis.
Tilsett saft fra lime og grovkvernet pepper.
Server kongekrabben med lime og et lite dryss av frisk koriander.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29255)
Tilberedningstid: 25 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kongekrabbe a la Singapore.Kongekrabbe a la Singapore.
Denne retten har 88,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.