Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Konservering av sopp




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Den vanligste oppbevaringsmåten av sopp i det østlige Europa er salting. Andre metoder er tørking, frysing, hermetisering og sursylting eller marinering. Alle disse metodene passer til de fleste sopparter, men det finnes unntak.

De skarpe riskene som må forvelles, egner seg ikke til tørking. Rørsoppene blir myke og klisne hvis du salter dem. Enkelte arter egner seg ikke til frysing, andre igjen blir alt for seige hvis de tørkes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9257)
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.