Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Koreansk risbrød(0.A.B.AB)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7,5dlfint ris mel (helsekost, innvandrerbutikk)
3,75dlrosiner
2,5dlvalnøtter, knuste
1,25dlbrunt sukker
7,5dlvann
1tsbakepulver
1tsnatron
Litt olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Koreansk risbrød(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier215,963 769,58Kcal
Protein3,7064,58gram
Karbohydrat38,17666,26gram
Kostfiber1,2020,95gram
Fett5,1289,37gram
Mettet fett0,539,25gram
Salt0,244,19gram
Pris på oppskriftenKr 4,03Kr 70,34Kroner
Hele oppskriften veier1 746 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland melet, natron og bakepulver i en stor bolle. Pisk inn vannet. Det skal ikke være klumper. Rør inn sukkeret til det er oppløst. Ha så i rosiner og valnøtter. Olje en bakeform og ha i deigen. Stek ved 175°C i ca 50 minutter eller til toppen er brunaktig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9254)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Korea

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.