Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Korintsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlkorinter eller rosiner
Ca 4,5dlvann
1,5ssmargarin eller smør
2sshvetemel
4dlkorint- eller rosinkraft
1stkbuljongterning
Ca 0,5sseddik
Ca 0,5sssukker
(soya eller salt)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Korintsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier53,29132,03Kcal
Protein0,521,29gram
Karbohydrat6,4015,86gram
Kostfiber0,431,07gram
Fett2,756,81gram
Mettet fett0,561,39gram
Salt0,611,51gram
Pris på oppskriftenKr 1,39Kr 3,44Kroner
Hele oppskriften veier991 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok korinter eller rosiner møre i vann, ta vare på kraften og mål den opp.

Brun fettet i en gryte. Rør i melet. Spe litt etter litt med den varme kraften. Rør om og kok opp mellom hver speing. Tilsett smuldret buljongterning og kok sausen i 3-5 minutter.

Legg korinter eller rosiner og smak til med eddik, sukker og eventuelt litt soya eller salt. Sausen skal ha sursøt smak.

Passer godt til sildekaker og evnt. stekt sild.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7355)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.