Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krabbe i créme fraîche




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3plate(r)ferdig butterdeig
2begercreme fraiche
Ca 3,5stkvårløk eller 1 stor purre
1kgferske reker
2pakketiger-reker
Ca 400grkrabbekjøtt, ca 12 ferske klør
12stkasparges, friske
1pakkecherrytomater
1bunt(er)gressløk
2stksitron, saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krabbe i créme fraîche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,351 501,86Kcal
Protein15,24166,64gram
Karbohydrat3,1434,33gram
Kostfiber0,283,06gram
Fett7,0376,87gram
Mettet fett3,2935,97gram
Salt1,0111,07gram
Pris på oppskriftenKr 11,30Kr 123,56Kroner
Hele oppskriften veier4 374 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hver butterdeigplate i 4 trekanter og stek som anvist på pakken. Avkjøl "kuvertbrødene" på rist. Rens og skyll vårløken, skjær den i tynne ringer og kok i lettsaltet vann 2-3 minutter. La det renne av seg i dørslag.

Avkjøl vårløken helt og bland den med créme fraîche. Rens rekene og bland dem med tiger-rekene. Knekk krabbeklørne og rens ut så hele biter krabbekjøtt som mulig. Rens aspargesen og kok dem mør i 3-4 minutter i lettsaltet vann.

Anrett: Legg 1 stor skje vårløk-dressing, reker i en gruppe, krabbekjøtt på toppen av rekene. Legg asparges tvers over retten og pynt med cherrytomater og tre gressløkstrå på hver tallerken. Drypp litt sitronsaft over rekene og krabben. Butterdeigstrekantene legges på siden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7771)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krabbe med avokadopure og tomater.Krabbe med avokadopure og tomater.
Denne retten har 80,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cocktail Lindesnes.Cocktail Lindesnes.
Denne retten har 158,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbemousse.Krabbemousse.
Denne retten har 88,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.