Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krabbemaki med mango og agurk



Krabbemaki med mango og agurk oppskrift.
Fotograf: Kim Holthe
Hvis du allerede har laget maki sushi og erfart hvor enkelt det er, kan du ta det litt lengre med denne oppskriften. Krabbekjøtt, mango og chili gir en spennende maki.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkkrabbeskjell, fylt
8dlsushiris
0,5dlriseddik
1,5sssukker
1tssalt
0,5stkagurk
1stkmango
1tschili, rød
1tsingefær, frisk
1tshvitløk
1sslime
1ssolivenolje
koriander, frisk
sesamfrø
bambusmatte

Tilbehør

soyasaus, lys
wasabi
ingefær, syltet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krabbemaki med mango og agurk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117,64484,47Kcal
Protein8,2634,02gram
Karbohydrat17,7072,89gram
Kostfiber0,783,21gram
Fett1,365,60gram
Mettet fett0,220,91gram
Salt1,506,16gram
Pris på oppskriftenKr 10,23Kr 42,13Kroner
Hele oppskriften veier1 647 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen som forklart på pakken eller følg framgangsmåten som beskrives her.
Rør sukker og salt i riseddiken til alt er oppløst. Ha eddiken over risen når den er avkjølt og vend forsiktig inn. Pass på at risen ikke blir for fuktig. Del agurken i to på langs, skrap ut kjernen og skjær i strimler. Skrell mangoen og skjær den i strimler.

Finhakk chili, ingefær, hvitløk og koriander. Bland det sammen med krabbekjøttet, og tilsett limejuice og olivenolje.

Dekk bambusmatten med plastfolie og klem ut risen på matten til ca. 8x16 cm. Legg på en strimle agurk og mango, og litt krabbekjøtt langs midten av risen. Rull dette til en jevn maki i bambusmatten.

Ta ut rullen og dryss på sesamfrø. Skjær i passende skiver og server med soya, wasabi, syltet ingefær, og gjerne noen ekstra krabbeklør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29265)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krabbemaki med mango og agurk.Krabbemaki med mango og agurk.
Denne retten har 117,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ura maki med krabbe.Ura maki med krabbe.
Denne retten har 177,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.