Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krabbesaus




(ca 3 3/4 dl)

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grkrabbekjøtt, ferskt eller hermetisk
1tssennep
4ssestragoneddik
1liten buntfrisk gressløk
2,5dlhvit saus (se egen oppskrift)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sennep
Skalldyr
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krabbesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69,64110,26Kcal
Protein8,4713,41gram
Karbohydrat4,587,25gram
Kostfiber0,350,55gram
Fett1,862,94gram
Mettet fett0,771,22gram
Salt0,921,46gram
Pris på oppskriftenKr 11,14Kr 17,64Kroner
Hele oppskriften veier475 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del krabekjøttet i flak med en gaffel. Fjern eventuelle bruskbiter.

Bland sennep og eddik i en bolle. Klipp ca 2 ts gressløk i og tilsett krabbekjøttet. La det marinere ca 15 minutter.

Klem eddiken forsiktig ut og kast den. Varm den hvite sausen i en liten kjele og tilsett krabbekjøttblandingen. La det småkoke i noen minutter til krabbekjøttet er gjennomvarmt.

Server sausen varm til grillet, stekt eller kokt fisk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7436)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.