Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krabbesuppe 2



Krabbesuppe 2 oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Vi brukte kongekrabbe og purrestrimler til pynt, samt litt tomatbiter i suppen. Denne tar litt tid men blir veldig fyldig. Når vi får krabbe hjemme, så renser jeg alt og fryser det i porsjonsposer. Krabbekjøtt er veldig aromatisk og setter mye smak på fiskesupper, skalldyrsupper og andre retter.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkrabbe, kokt
2sssmør
1stkgulrot
1stkløk
1kvist(er)timian
1kvist(er)persille
2dlhvitvin
Ca 1,5tssalt
2stkeggeplommer
2dlfløte
0,5tspotetmel eller maisenna
1bit(er)purre
1stkavokado


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krabbesuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier175,37479,59Kcal
Protein6,6618,21gram
Karbohydrat2,055,61gram
Kostfiber1,133,09gram
Fett14,0138,31gram
Mettet fett7,6220,84gram
Alkohol1,74 %
Salt1,343,67gram
Pris på oppskriftenKr 9,73Kr 26,61Kroner
Hele oppskriften veier1 094 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens krabben og ta vare på alt kjøttet. Knus beinene i morter. Varm smør i en gryte, legg skallene i og brun dem forsiktig.

Rens, skyll og skjær gulrøtter, løk og purre i små biter. Legg det hele i gryten og la det surre med skallene i ca 10 minutter. Legg i krydderkvastene. Spe med vin og vann. La alt småkoke under lokk i ca 20 minutter. Sil kraften.

Fjern skallet på avokadoen og kjør den gjennom en hurtigmikser sammen med det røde krabbefettet og småkjøttet fra krabben. Spe med litt av den varme krabbekraften til det blir en jevn suppe. Ha alt tilbake i kokekaret, legg i det hele krabbekjøttet, varm opp suppen igjen og smak til med salt. Pisk sammen eggeplommer, potetmel og fløte, ta kokekaret av varmen og tilsett jevningen.

Server suppen med en gang den er ferdig. Ostebrød er godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13877)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ramen med kongekrabbe og karrisuppe.Ramen med kongekrabbe og karrisuppe.
Denne retten har 118,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suppe med krabbe.Suppe med krabbe.
Denne retten har 135,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesuppe 2.Krabbesuppe 2.
Denne retten har 175,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesuppe med butterdeiglokk.Krabbesuppe med butterdeiglokk.
Denne retten har 108,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Auberginesuppe med kongekrabbe.Auberginesuppe med kongekrabbe.
Denne retten har 87,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.