Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krabbesuppe med butterdeiglokk



Krabbesuppe med butterdeiglokk oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkrenset krabbe med så helt klokjøtt som mulig.
3ssgrøtris
1literfiskekraft
1stk filetansjosfilet med litt av laken
salt og hvit pepper
1dlkremfløte
2plate(r)butterdeig, dypfryst
Egg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krabbesuppe med butterdeiglokk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,48424,16Kcal
Protein5,9023,07gram
Karbohydrat6,9827,29gram
Kostfiber0,130,51gram
Fett6,3024,63gram
Mettet fett2,238,72gram
Salt0,712,79gram
Pris på oppskriftenKr 4,54Kr 17,75Kroner
Hele oppskriften veier1 564 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I ovn ved 200 grader i ca 15 min.

Kok risen mør i halvparten av fiskekrafta. Bland inn krabbekjøttet, unntatt klokjøttet, og mos det hele fint i en food-processor. Spe med resten av fiskekrafta, tilsett most ansjosfilet og lake.

Smak til med salt og pepper og gi et oppkok. Tilsett fløten og avkjøl.

Fordeles i 4 ildfaste former. Kjevle butterdeigen ut til dobbel størrelse. Stikk ut fire sirkler, litt større enn omkretsen på bollene. Pensle kantene på suppebollene med pisket egg og klem butterdeiglokkene godt inn til kantene. Pensle deigen med egg og stek suppen til butterdeigen er gyllen og godt hevet og suppen gjennomvarm.

Server suppen med en gang den taes ut av ovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 1021)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suppe med krabbe.Suppe med krabbe.
Denne retten har 135,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesuppe med butterdeiglokk.Krabbesuppe med butterdeiglokk.
Denne retten har 108,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesuppe 2.Krabbesuppe 2.
Denne retten har 175,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Auberginesuppe med kongekrabbe.Auberginesuppe med kongekrabbe.
Denne retten har 87,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ramen med kongekrabbe og karrisuppe.Ramen med kongekrabbe og karrisuppe.
Denne retten har 118,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.