Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kreklingvin (krøkebærvin) 10 liter




Ingredienser

1 porsjon

Denne oppskriften har jeg fått fra fra Ole Puntervold:
3,5 kg krekling
0,5 kg rosiner
2,0 kg sukker


Annonse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Følg ellers oppskriften i bruksanvisningen til Kargus vingjær. Bruk type 1 (rød pakning). Start med rosiner + 3 liter vann + gjær. Når dette har gjært en dag legges kreklingen i. Press fra saften etter 2-3 dager. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1501)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.