Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kremet klippfisksuppe



Kremet klippfisksuppe oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes
Lag en god kremet fiskesuppe med blant annet klippfisk, løk, purre og kremfløte. Dette er en oppskrift med få ingredienser hvor du lager brødkrutongene selv.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grklippfisk, utvannet og renset
10stkpotet
1stkløk
1stkpurre
2dlolivenolje
1dlpinjekjerner
12dlgrønnsaksbuljong
3dlkremfløte
1dashsalt og pepper

Tilbehør

2skive(r)loff
3ssolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kremet klippfisksuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,571 376,00Kcal
Protein6,0759,42gram
Karbohydrat7,0068,52gram
Kostfiber0,817,93gram
Fett9,6394,27gram
Mettet fett2,7727,11gram
Salt0,262,59gram
Pris på oppskriftenKr 4,48Kr 43,85Kroner
Hele oppskriften veier3 916 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær klippfisken i biter.
Kok potet, skrell og skjær i terninger.
Grovhakk løk og purre, og surr løken i olivenolje i en kasserolle til den blir blank, tilsett halvparten av purren og surr litt videre.
Ha i pinjekjerner og la surre i noen minutter
. Tilsett klippfisken og grønnsaksbuljong, og la det koke opp.
Ha i potetterningene og resten purren, og la det koke i ca. 5 minutter. Tilsett kremfløte og smak til med nykvernet pepper og litt salt.

Tilbehør
Skjær loffen i terninger og stek gylne i olivenolje.
Server suppen med brødkrutonger drysset over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31436)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.
Denne retten har 109,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisksuppe.Tørrfisksuppe.
Denne retten har 103,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet klippfisksuppe.Kremet klippfisksuppe.
Denne retten har 140,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.