Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kremet krepsesuppe de Luxe




En krepsesuppe som og kan bruke reker ol. Innsendt til Gladimat av Bente Jacobsen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grferdig rensede krepsehaler
100groppskåret bacon i terninger
4stkfinhakkede sjalottløk
4ssolivenolje
2tstomatpuré
8sskonjakk
4stang(stenger)frisk timian
4dlhvitvin
5dlfløte
2sssmør
4dlfiskebuljong
1tskajennepepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kremet krepsesuppe de Luxe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier178,14928,64Kcal
Protein3,4718,09gram
Karbohydrat1,487,72gram
Kostfiber0,532,76gram
Fett15,0178,25gram
Mettet fett8,1342,38gram
Alkohol3,17 %
Salt0,542,81gram
Pris på oppskriftenKr 11,98Kr 62,45Kroner
Hele oppskriften veier2 085 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stek først baconet i gryta med olivenolje. Tilsett så krepsehalene og brun dem litt.
Hell så på hvitvin og fiskebuljong. Så har du sjalottløk, timian og kajennepepper oppi gryta.
Så er det fløten og konjakken sin tur, etterfulgt av tomatpuré.
Rør godt og la det småkoke til det blir skikkelig tykt.
Rett før servering har du en ss smør oppi gryta og rører det forsiktig inn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 31906)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.