Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kremet pasta med panert isgalt



Kremet pasta med panert isgalt oppskrift.
Fotograf: Hugo Opdal/Møreforskning
Denne oppskriften viser deg hvordan du kan servere pasta på en helt ny og eksklusiv måte. Her panerer du isgalt og serverer med kremet pasta og kantarellstuing. Nytes!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetisgaltfilet
1stkeggeplomme
salt og pepper
100grbrødkrumme
1dlsolsikkeolje

Kremet pasta

400grpasta
2dlfløte
1sscrème fraîche
1tshvitløk
4ssbacon
1ssparmesanost
1sspersille, frisk

Kantarellstuing

300grkantareller
2sssmør, usaltet
1sssjalottløk
1tshvitløk
1tsestragon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kremet pasta med panert isgalt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier230,111 107,29Kcal
Protein10,9352,60gram
Karbohydrat18,0086,62gram
Kostfiber1,537,36gram
Fett12,3759,52gram
Mettet fett4,9723,92gram
Salt0,110,55gram
Pris på oppskriftenKr 9,59Kr 46,15Kroner
Hele oppskriften veier1 925 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern skinn og bein fra filetene.
Pensle fisken med egg på den ene siden. Dypp denne i brødkrumme og stek den gyllen.

Kremet pasta
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Bland sammen fløte, crème fraîche og finhakket hvitløk, og kok inn litt. Stek baconet.
Vend ferdigkokt pasta, revet parmesan og stekt bacon inn i sausen. Dryss over finhakket persille.

Kantarellstuing
Surr kantarellene i smør sammen med finhakket sjalottløk og hvitløk, og grovhakket estragon.
Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29229)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannestekt isgalt på safranrisotto.Pannestekt isgalt på safranrisotto.
Denne retten har 103,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panert isgalt med kantarellfrikassé.Panert isgalt med kantarellfrikassé.
Denne retten har 193,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Isgalt med råkost og aioli.Isgalt med råkost og aioli.
Denne retten har 144,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet pasta med panert isgalt.Kremet pasta med panert isgalt.
Denne retten har 230,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med stekt isgalt.Risotto med stekt isgalt.
Denne retten har 110,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.