Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kremsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkeggeplommer
4sssukker
5dlmelk
6dråpe(r)vaniljedråperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4plate(r)gelatin
2glasssherry
1dlkremfløte.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kremsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,07158,67Kcal
Protein3,894,25gram
Karbohydrat12,5813,76gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett7,227,90gram
Mettet fett3,904,27gram
Alkohol2,03 %
Salt0,080,09gram
Pris på oppskriftenKr 5,19Kr 5,68Kroner
Hele oppskriften veier875 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Varm melken og hell den i eggene.
Helles tilbake i gryten og varmes til kokepunkt. Rør hele tiden. Tilsett så den oppløste gelatinen, vinen og vaniljen. Røres til den er kald og tilsettes fløten.
Evt smak til med mer sukker.

Bruk som saus til desserter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967268)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljesaus (Crème Anglaise).Vaniljesaus (Crème Anglaise).
Denne retten har 154,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.