Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kreps Jambalaya



Kreps Jambalaya oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkrepsehaler, frosne eller
Ca 600grkrepsehaler med skall
250grukokt ris, brun eller hvit
0,5stkrød paprika
0,5stkgrønn paprika
Ca 1,5feddhvitløk
1stksjalottløk
0,5dlolivenolje
2sskarri
0,5tssalt
0,5tspaprikapulver
1tsgurkemeie
litt frisk persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kreps Jambalaya med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier131,33473,72Kcal
Protein9,0632,68gram
Karbohydrat13,6549,24gram
Kostfiber0,943,39gram
Fett4,2915,47gram
Mettet fett0,692,49gram
Salt1,575,65gram
Pris på oppskriftenKr 18,86Kr 68,03Kroner
Hele oppskriften veier1 443 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin krepsehalene og rens dem om nødvendig. Kok risen som anvist. Rens paprikaen og skjær den i strimler. Rens og finhakk sjalottløk og hvitløk.

Ha olivenolje i en gryte eller kjele og tilsett karri, finhakket hvitløk, sjalottløk, gurkemeie og paprikapulver. La dette surre til løken er blank. Tilsett paprika og den kokte risen. La det hele bli varmt før krepsehalene legges i.

Server når krepsehalene er varme, gjerne med et persilledryss på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 1171)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kreps Jambalaya.Kreps Jambalaya.
Denne retten har 131,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjøkreps naturell.Sjøkreps naturell.
Denne retten har 42,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.