Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krepsehaler og gorgonzolasaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlcreme fraiche
125grgorgonzola
1dashnykvernet svart pepper
0,5dlpersille
1stkpaprika
1boks(er)Krepsehaler - i lake eller fryste
400grPasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krepsehaler og gorgonzolasaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier254,25653,23Kcal
Protein9,5924,64gram
Karbohydrat28,1672,35gram
Kostfiber1,904,88gram
Fett11,0528,39gram
Mettet fett6,6417,06gram
Salt0,832,12gram
Pris på oppskriftenKr 10,14Kr 26,05Kroner
Hele oppskriften veier1 028 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Tilsett smuldret gorgonzola, deretter creme fraiche og pepper. Rør godt og varm til kokepunktet. Ha i paprikaen og krepsehalene til de blir gjennomvarme(Går veldiig raskt) Strø med persille og server i varme, dype tallerkener.

En rask og god rett...

Man kan også bruke ferdig gorgonzolasaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: s.k
(Intern: 2118969192)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.