Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krepsesild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgurenset sild eller 600 g renset
2tssalt
2tsdillfrø
1dlmoste tomater eller 1/2 dl tomatpuré + 1/2 dl vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krepsesild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,86448,62Kcal
Protein14,4125,87gram
Karbohydrat0,661,19gram
Kostfiber0,290,52gram
Fett21,0037,71gram
Mettet fett4,357,81gram
Salt2,173,90gram
Pris på oppskriftenKr 5,36Kr 9,62Kroner
Hele oppskriften veier718 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, ben ut og skyll silda. Salt og rull den med kjøttsiden ut. Legg rullene tett i et lavt, vidt kokekar. Dekk silda med ferske dillkroner eller strø dillfrø over.

Hell på moste tomater eller tomatpuré blandet med vann. La silda trekke under lokk på svak varme i 8-10 minutter. Avkjøl silda i kraften.

Server kokte poteter og grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11496)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.