Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krepsesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 9stksjøkreps
0,5stkgulrot
0,5stkløk
1ssolje
0,5tstimian
1stklaurbærblad
0,5krmCayennepepper
2dlhvitvin
1litervann
2ssmaismel
Ca 3,5sstørr sherry
1dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krepsesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier50,92188,49Kcal
Protein0,511,89gram
Karbohydrat1,786,59gram
Kostfiber0,250,93gram
Fett3,3412,36gram
Mettet fett1,686,22gram
Alkohol1,60 %
Salt0,040,13gram
Pris på oppskriftenKr 3,62Kr 13,40Kroner
Hele oppskriften veier1 481 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fin suppe når man har lyst på noe godt eller som nattmat med hvitvin eller øl og brød til.

Rens krepsene og ta vare på skallene. Legg halene til side. Rens og hakk gulrot og løk grovt. Damp det i olje uten at det tar farge. Legg i alle skallene, timian, laurbærblad og kajenne og hell vin og vann over.

Kok kraften ca. 30 minutter. Sil den. Rør maismel ut i kaldt vann og jevne kraften med det. Kok suppen 2 – 3 minutter. Smak suppen til med sherry og fløte. Smak om den trenger salt.

Skjær krepsehalene i skiver og legg dem i suppen like før servering. Dryss grønt over og server brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16492)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.