Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krepsesuppe 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 11stkkreps, kokte
3sssmør eller margarin
varmt vann
2sshvetemel
1literfiskebuljong samt krepsen fra krepsesmøret
nymalt pepper
1krmpaprikapulver
1sstørr sherry eller madeira
1stkeggeplomme
1dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krepsesuppe 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,11306,13Kcal
Protein2,638,21gram
Karbohydrat1,334,15gram
Kostfiber0,070,22gram
Fett9,0428,21gram
Mettet fett5,4517,01gram
Alkohol0,11 %
Salt0,441,37gram
Pris på oppskriftenKr 1,94Kr 6,05Kroner
Hele oppskriften veier1 248 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens krepsen og knus skallet i en morter. Tilsett smør. Støt og rør godt slik at massen blir så jevn som mulig.

Ha blandingen i en kjele og la den koke opp. Hell på så mye varmt vann at at blandingen så vidt blir dekket. La alt sammen småkoke i ca 15 minutter. Sil fra skallet og la blandingen stå kaldt til smøret er stivnet slik at du kan løfte opp "smørkaken". Ta vare på kraften.

Fres melet i krepsesmøret og spe med fiskebuljong (bruk gjerne terning) og kraft. La suppen koke i ca 5 minutter.

Smak til med krydder og sherry eller madeira.

Ha eggeplommen og fløten i en suppeskål. Visp kraftig og hell blandingen i den varme suppen i en tynn stråle.

Fjern tarmen fra krepshalen og del halen. Ha alt krepsekjøttet i suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7057)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.