Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krepsfylte ruller med kremsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grflyndrefileter, ca 12 stk fileter
100grsmør
1boks(er)krepsehaler, grovhakk halvparten,
1feddhvitløk, presset
2tssitronsaft,
2dlcreme fraiche eller seterrømme,
1sssennep (dijon),
2sspersille, hakket
salt og pepper.
I STEKEOVN: 15-20 minutter ved 200 gr varme.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krepsfylte ruller med kremsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,22515,95Kcal
Protein11,3932,07gram
Karbohydrat0,862,42gram
Kostfiber0,060,17gram
Fett14,9041,96gram
Mettet fett8,7424,61gram
Salt0,621,74gram
Pris på oppskriftenKr 13,90Kr 39,14Kroner
Hele oppskriften veier1 126 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt halvparten av smøret i en panne. Tilsett hvitløk og la det surre, ha i hakkede krepsehaler og la dem surre såvidt med. Avkjøles. Blandes med sitronsaft, creme fraiche, sennep og persille.
Dryss litt salt og pepper på filetene. Legg på en skje krepsfyll på hver og rull sammen. Sett dem tett i tett i ildfast form. Fordel evt. ekstra fyll på toppen. Dekk til med folie og bak dem i ovn som angitt.
Du kan også bake fisken i panne med lokk. Serveres med rykende varm saus med hakket grønt i, flere krepsehaler, asparges eller sukkererter og gode, nykokte poteter.

VINTIPS: Fra Frankrike - Marsanne Coll. Caroline '96

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 3428)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødspette med honning.Rødspette med honning.
Denne retten har 103,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjetils ovnsbakte flyndre.Kjetils ovnsbakte flyndre.
Denne retten har 78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndre med honningsmak.Flyndre med honningsmak.
Denne retten har 81,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødspette og skalldyr bakt i folie.Rødspette og skalldyr bakt i folie.
Denne retten har 107,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.